Geloof je mij op mijn blauwe ogen? Zoals Vrij Uit Europa Exclusief deed toen ze ons een contract aanboden, nog voor we de sleutel van ons pand in Frankrijk kregen? En dat we in de eerste week dat we de sleutel hadden heel snel een paar luiken hebben geschilderd en een parasol met 2 ligstoelen hebben gekocht, omdat de foto’s voor de gids die week binnen moesten zijn?

Zij zijn zich daar geen buil aan gevallen. En we zijn elkaar al die jaren trouw gebleven. Zij hielpen ons met starten, vervolgens werden we hun best en snelst boekende accomodatie en uiteindelijk hebben we een goed evenwicht gevonden waarin wij zonder hun eigenlijk ook wel vol zouden zitten, maar het toch een geruststellende gedachte vonden om ieder jaar weer even opnieuw op de kaart gezet te worden voor mensen die ons nog niet kenden. En dat wij nog in hun gids stonden en zij daar klanten mee trokken was voor hun ook meer dan mooi meegenomen. We hadden, hoe zullen we dat eens zeggen, een meer dan goede, volwassen relatie!

En zo’n relatie zou ik graag ook met jou opbouwen. Een relatie die duurt en die is gebaseerd op wederszijds respect en vertrouwen, waar geven en nemen in evenwicht zijn.

Maar…..mocht dat, om welke reden dan ook, niet lukken tussen ons, dan gaan we dat oplossen!

En verder wil ik alleen het hoogstnoodzakelijke met je afspreken.

Voor de Retraites en groepsvakanties

Voor de retraites en groepsvakanties gaat het om relatief grote bedragen, voor jou en voor mij. Het zou heel vervelend zijn als hierover misverstanden ontstaan of één van ons er schade van zou ondervinden. Daarom wil ik hier wel wat over afspreken:

 • Als je om welke reden dan ook je inschrijving wil annuleren, dan zijn we bereid om je, afhankelijk van de termijn een deel van de totale som terug te betalen:
  – Twee maanden voor aanvang van het programma: terugbetaling van 50% van deelnamekosten.
  – Een maand voor aanvang van het programma: terugbetaling van 25% van deelnamekosten.
  – Twee weken voor aanvang van het programma: terugbetaling van 10% van deelnamekosten.
  – Binnen twee weken voor aanvang van het programma: er worden geen deelnamekosten terugbetaald.
 • We raden je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je in geval van overmacht de kosten kan verhalen bij de verzekeringsmaatschappij
 • Als je genoodzaakt bent om te annuleren heb je ook de mogelijkheid om zelf een plaatsvervanger te vinden en de kosten met deze persoon te verrekenen.
 • Als we een wachtlijst hebben kunnen wij dit voor je oplossen.
 • Neem in alle gevallen eerst even contact met mij op, zodat we samen naar een voor beide acceptabele oplossing kunnen zoeken.
 • Ook wij hebben het recht om de retraite te annuleren op basis van te weinig inschrijvingen (minimaal 6 voor de retraites) of overmacht i.v.m. ziekte, overlijden of een probleem met de accommodatie. In dat geval betalen we het geheel van het inschrijfgeld terug. Overige gemaakte kosten kunnen we helaas niet vergoeden. Je kan de reiskosten bijv. wel bij je verzekeringsmaatschappij declareren.
 • Je bent niet verplicht om alle programmaonderdelen mee te doen, maar als je niet meedoet heb je geen recht op teruggave of een vervangende activiteit.

Voor de onlinetrainingen

Onder de voorwaarde dat we er een goed gesprek over kunnen voeren en de reden oprecht is, geef ik jou een

Niet goed, geld terug garantie!

Dat wil zeggen dat je tot 2 weken na de start (2 modules en de introductie-bijeenkomst) 100% van het betaalde bedrag kan terugvragen als je merkt dat dit toch niet is waar je naar op zoek was, of als je mijn manier van denken, voelen en communiceren helemaal niet bij jou vindt passen!

Mocht je later besluiten dat je niet verder wil gaan met het programma, omdat je er tijdens het programma achter komt dat het houden van een gastenverblijf misschien toch niet zo goed bij je past… Dan is een pro rata teruggave mogelijk. Absolute en zeer stricte voorwaarde hiervoor is dat je tot dat moment de modules hebt gedaan en mij op de hoogte hebt gehouden over je ervaringen en overwegingen!

Nog beter is uiteraard, dat als je nu twijfels hebt, je direct met mij contact opneemt, zodat we deze van te voren kunnen bespreken. Dat bespaart misschien een hoop gedoe later!

Je kan me een mailtje sturen via het contact-formulier, mij een pb via MariekeverThuist sturen of mij bellen, sms-en, appen op +33 (0)6 60 20 53 58.

Minimum aantal deelnemers

De online training heeft doorgang vanaf 8 deelnemers. Mocht dit aantal niet bereikt zijn op de dag van aanvang, dan wordt de startdatum met 2 maanden verschoven. Uiteraard heb je dan het recht om je inschrijving te annuleren. Je betaling wordt dan per ommegaande teruggestort.